Despre noi

Stupina

Înconjurat de munţii si dealurile Prahovei, satul Pietriceaua este o oază de pace, curăţenie sufletească și armonie firească. Este locul unde în ferma noastră, prin munca albinelor, natura își revarsă frumuseţea, sănătatea și savoarea.

În fiecare an alegem ca stupii să fie amplasaţi cât mai departe de orașele industrializate si de culturile modificate genetic sau hrănite doar cu chimicale.

Miere naturala Eco Melina

Misiunea noastră

“Să venim în întampinarea consumatorilor cu produse de cea mai bună calitate, 100% naturale din plantaţii ferite de poluare și de tratamente chimice.”

Mierea Melina

Atât la vatra stupinei cât și în împrejurimile unde ne deplasăm în pastoral, extragem întotdeauna miere crudă denumită și ”miere vie”. Asta înseamnă ca mierea este extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită.

Mierea crudă Melina este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte toate enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile mult apreciate de peste secole.

Produsele noastre sunt dedicate tuturor adepţilor unui stil de viată sănătos, care acordă atenţie calităţii alimentelor si care preferă mierea 100% naturală, colectată în mijlocul naturii, din diferite plante.

Miere naturala Eco Melina
Miere naturala Eco Melina

Despre noi

Apicultura este o tradiţie a familiei noastre transmisă din tata în fiică, cu o poveste de peste 50 de ani. În 2006 am pus bazele brandului Melina și împreună cu noile familii de albine aduse, ne-am dorit să oferim o miere naturală, crudă și delicioasă.

Până în prezent, stupina numară 80 de familii de albine, cantitatea livrata fiind în medie de 2 tone anual. Ne mândrim că mierea noastră este apreciată atât în tară cât și pe alte continente în ţări precum Laos sau Brazilia.

Miere naturala Eco Melina
“Înţelegem raritatea preţioasă a unei mieri cu adevărat brute și pure. Ne asigurăm clienţii că primesc produsul original întotdeaua. Mierea Melina este crudă, direct din stup, fără tratament termic sau micro-filtre, astfel că păstrând enzimele puternice, putem contribui la sănătatea și starea de bine a fiecărui consumator.”

Iuliana Lebedov, Fondator