Cum cumpar

#1. ADAUGA

In momentul in care ai gasit un produs pe care doreati sa il achizitionezi, apasa pe butonul „Adauga in cos” (in pagina de prezentare a produsului). 

#2. VIZUALIZEAZA COSUL DE CUMPARATURI (OPTIONAL)

In partea dreapta-sus a site-ului vei gasi o iconitaa cu pictograma unei pungi sub care va fi afisat in permanenta numarul de produse din Cosul de cumparaturi. Apasa aceasta iconita, iar din modulul care se va deschide, apasa butonul „Vizualizeaza cosul de cumparaturi”. In aceasta fereastra poti sa vizualizezi produsele adaugate de tine cu preturile unitare aferente, poti sa renunti la anumite produse prin apasarea butonului “x”.

In aceasta fereastra poti sa apesi butonul “Vezi cosul” si se va deschide o fereastra unde poti sa modifici numarul de bucati pe care doresti sa le achizitionezi sau din contra poti sa renunti la anumite produse. Daca ai efectuat modificari, te rugam sa apesi butonul „Actualizeaz cosul” pentru a actualiza ai a vizualiza suma corecta de plata.

Pentru a adauga si alte produse, apasa butonul „Magazin”, produsele alese deja ramanand in coa.

In momentul in care in cosul de cumparaturi se regasesc produsele si cantitatile dorite, apasa butonul „Finalizeaza”.

#3. FINALIZEAZĂ COMANDA

Continua apasand butonul “Continua cu finalizarea comenzii” , completeaza datele solicitate, scrie-ne eventualele mentiuni legate de comanda ta, alege modalitatea de plata, confirma faptul ca esti de acord cu Termenii si conditiile si lanseaza comanda, apasand butonul” Plaseaza comanda”.

Daca doresti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea de facturare, te rugam sa bifezi aceasta optiune (Livrezi la o alta adresa?), urmand ca sa completezi detaliile in modulul care se va deschide.

Cum platesc

INTRODU DATELE DE FACTURARE ȘI LIVRARE

In partea dreapta-sus a site-ului vei gasi o iconitaa cu pictograma unei pungi sub care va fi afisat in permanenta numarul de produse din Cosul de cumparaturi. Apasa aceasta iconita, iar din modulul care se va deschide, apasa butonul „Vizualizeaza cosul de cumparaturi”. 

In momentul in care vei continua apasand butonul “Continua cu finalizarea comenzii”, dupa ce vei completa datele de facturare si de livrare, vei putea opta pentru una din cele doua modalitati de plata: Plata numerar la livrare, Transfer bancar  sau Plata cu cardul.

#1. PLATA NUMERAR LA LIVRARE

Este o modalitate de plata usoara, urmand sa efectuezi plata produselor si a costurilor de expediere si transport, direct la curier, in momentul livrarii.

#2. TRANSFER BANCAR

Pentru comenzile pentru care ai selectat aceasta metoda de plata, expedierea produselor se va face imediat dupa confirmarea creditarii contului PPL WORK SRL cu suma de plata, introducandu-se astfel de la momentul platii un decalaj de 1-2 zile lucratoare.

#3. PLATA CU CARDUL

Plata cu cardul la finalizarea comenzii. Procesatorul de plati cu cardul Netopia face ca tranzactia dvs sa se desfasoare in deplina siguranta.

Expediere si livrare

GENERAL

Societatea care administreaza site-ul www.eco-melina.ro este PPL WORK SRL SRL avand sediul social in Bucuresti, Bld Ramnicu Sarat, nr 33, sector 3, Romania, Numarul de ordine in registrul comertului J40/8111/09.06.2016, Cod Unic de Înregistrare 36186843.

Poti lansa comenzi zilnic intre orele 00:00 si 24:00. Produsele se expediaza in functie de disponibilitatea stocului. 

Noi ne obligam sa asiguram ambalarea, sigilarea si etichetarea corespunzatoare a coletului.

Te rugam sa acorzi atentia cuvenita completarii datelor in formularul de comanda, deoarece in cazul in care documentele de transport vor fi completate cu datele incorecte furnizate, ne declinam orice responsabilitate pentru eventualele intarzieri.

In cazul in care constati daune ale coletului (coletul este rupt, desigilat, cu urme de umezeala, exista suspiciunea ca produsele sunt sparte/scurse etc.), acestea trebuiesc mentionate pe loc si in mod expres pe foaia de livrare si ii vei cere curierului sa returneze coletul, nefiind necesara achitarea vreunei taxe. In cazul in care coletul pare a fi intact si totusi in interiorul lui, atunci cand l-ai deschis, ai gasit produse sparte, topite, rupte, desigilate etc. te rugam sa faci imediat poze cu continutul asa cum l-ai deschis, fara a scoate produsele din cutie. Pozele pe care ni le vei trimite, reprezinta justificarea noastra, in relationarea cu curierul, vizavi de modul de ambalare si daunele produse. In ambele cazuri, te rugam sa ne anunti imediat, pentru a-ti trimite in cel mai scurt timp posibil un nou colet, inlocuindu-ti produsele deteriorate. Vei lasa astfel, in seama noastra, toate grijile legate de transport. 

TIMPI SI COSTURI

Expediem comenzi de luni pana vineri,  livrarea urmand a fi efectuata in 2-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. Produsele sunt livrate la adrese, oriunde in Romania. Expedierea comenzii va fi comunicata printr-un e-mail / SMS trimis de firma de curierat. PPL WORK isi rezerva dreptul de a confirma comenzile inainte de a le indeplini, contactand clientii.

Expedierea si livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 RON (TVA inclus). Se va aplica un tarif de expediere si livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat aceasta suma, iar valoarea lui va fi afisata in rezumatul comenzii tale. Se va percepe un tarif suplimentar pentru zonele care nu sunt acoperite de serviciile firmei de curierat. Vei fi notificat inainte de expediere, asupra costurilor suplimentare, avand posibilitatea de a opta pentru livrarea la domiciliu, prin asumarea costului suplimentar de transport sau ridicarea personala a produselor de la cel mai apropriat centru zonal al firmei de curierat.

În masura in care, pentru anumite localitati, exista o oferta mai buna, disponibila la un alt curier, iti vom oferi aceasta alternativa, pentru ca dorinta noastra expresa este aceea de a face tot ce este posibil pentru a mentine costurile la un nivel cat mai mic. 

URMĂRIREA COLETULUI

Dupa ce vom efectua expedierea iti vom trimite numarul AWB-ului (Air Waybill), iar tu vei putea verifica in orice moment, care este statusul livrarii. Poti regasi AWB-ul in email-ul cu confirmarea de expediere.